Kylpyhuoneremontti & Hartsipinnoitus Turku

Kylpyhuone- ja saunaremontti & hartsipinnoitus Turku

Toteutamme kylpyhuone- ja saunaremontit, vedeneristystyöt, laatoitustyöt sekä hartsipinnoitukset. Oli kyseessä sitten pieni kylpyhuoneremontti, tai laajempi kokonaisuus, ovat kaikki työt meille yhtä lailla tärkeitä ja suoritamme ne alusta loppuun laadukkaasti ja ammattiylpeydellä.

Kylpyhuoneremonttien yhteydessä hoidamme myös kodinhoitohuoneen- ja saunan remontit. Saat kauttamme saunan lauteiden ja laudepenkkien valmistuksen mittojen mukaan, sekä muut puusepän työt. Voit kertoa toiveet meille niin toteutamme ne sinulle.

Vaihtoehtona kylpyhuoneen laatoitukselle on myös saumaton ratkaisu, hartsipinnoitus.

Hartsipinnoitteet 

Hartsipinnoitus on loistava tapa saada vähän erilainen tunnelma kylpyhuoneeseen. Hartsipinnoituksella saadaan aikaan pintoja, joissa ei ole kalkkeutuvia laattasaumoja puhdistettavaksi. Pinnoista saadaan eläviä ja näyttäviä kokonaisuuksia, joiden värivalikoima on lähes rajaton.

Autamme mielellämme valitsemaan kylpyhuoneeseenne sopivan ratkaisun, joten ole rohkeasti yhteydessä. Toimimme yhteistyössä Belle Artin kanssa ja käytämme vain heidän tuotteitaan.

Rustico-hartsipinnoite on pinnaltaan kevyesti rouhea ja rustiikkinen. Pintaa voidaan lisäksi elävöittää esimerkiksi sävytetyllä hartsigeelillä tai erilaisilla kimalteilla. Pinnan lopullinen kiiltoaste määräytyy suoja-aineen mukaan ollen himmeä, puolihimmeä tai puolikiiltävä. Hartsipinnoite  sävytetään NCS- tai RAL- sävykarttojen mukaisesti.

Kylpyhuoneremonttien toimialueenamme on Turku ja koko Varsinais-Suomi.