Kylpyhuoneremontti & Hartsipinnoitus Turku

Kylpyhuone- ja saunaremontti & hartsipinnoitus Turku

Toteutamme kylpyhuone- ja saunaremontit, vedeneristystyöt, laatoitustyöt sekä hartsipinnoitukset Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Saat kauttamme kylpyhuoneremontin avaimet käteen -periaatteella. Oli kyseessä sitten pieni kylpyhuoneremontti, tai laajempi kokonaisuus, ovat kaikki työt meille yhtä lailla tärkeitä ja suoritamme ne alusta loppuun laadukkaasti ja ammattiylpeydellä. Kodin vaativin remontti on rakennusteknisesti kylpyhuoneremontti, siksi se on hyvä jättää ammattilaisten hoidettavaksi.

Eristämme aina kylpyhuoneen muusta huoneistosta. Purkutyön jätteet huolehdimme asianmukaisesta lajittelusta ja pois viennistä. Jokaiseen kylpyhuoneremonttiin kuuluu myös sähkötöitä, jotka saat kauttamme vaivattomasti. Huolehdimme vesieristyksestä, teemme laatoituksen sekä asennamme kalusteet. Lopuksi suoritamme vielä loppusiivouksen ja kylpyhuone on valmis käyttöön.

Kylpyhuoneremonttien yhteydessä hoidamme myös kodinhoitohuoneen- ja saunan remontit. Saat kauttamme saunan lauteiden ja laudepenkkien valmistuksen mittojen mukaan, sekä muut puusepän työt. Voit kertoa toiveet meille niin toteutamme ne sinulle. Teemme kylpyhuoneesta toimivan ja viihtyisän.

Vaihtoehtona kylpyhuoneen laatoitukselle on myös saumaton ratkaisu, hartsipinnoitus.

Saumattomat hartsipinnoitteet

Hartsipinnoitus on loistava tapa saada vähän erilainen tunnelma kylpyhuoneeseen. Hartsipinnoitus sopii sekä kuiva- että märkätiloihin. Hartsipinnoituksella saadaan aikaan pintoja, joissa ei ole kalkkeutuvia laattasaumoja puhdistettavaksi, vaan kestävä likaa ja vettä hylkivä pinta. Ammattilaisemme huolehtivat, että työnjälki on laadukas ja lopputulos erinomainen. Pinnoista saadaan eläviä ja näyttäviä kokonaisuuksia, joiden värivalikoima on lähes rajaton. Hartsipinnoitusta tehdessä ei tarvitse vanhoja laattoja purkaa, vaan hartsipinnoituksen voi tehdä vanhan päälle, jolloin säästyy purkutyöltä.

Autamme mielellämme valitsemaan kylpyhuoneeseenne sopivan ratkaisun, joten ole rohkeasti yhteydessä. Toimimme yhteistyössä Belle Artin kanssa ja käytämme vain heidän tuotteitaan. 

Rustico-hartsipinnoite on pinnaltaan kevyesti rouhea ja rustiikkinen. Pintaa voidaan lisäksi elävöittää esimerkiksi sävytetyllä hartsigeelillä tai erilaisilla kimalteilla. Pinnan lopullinen kiiltoaste määräytyy suoja-aineen mukaan ollen himmeä, puolihimmeä tai puolikiiltävä. Hartsipinnoite sävytetään NCS- tai RAL- sävykarttojen mukaisesti.

Kylpyhuoneremonttien toimialueenamme on Turku ja koko Varsinais-Suomi.

Kylpyhuoneremontti yksinkertaisuudessaan

1. Katselmus kohteessa

2. Tarjous urakasta, keskustelu mahdollisista muutoksista ja tarjouksen päivitys

3. Tarjouksen hyväksyntä, remontin sovittaminen aikatauluihin ja materiaalien viimeiset valinnat

4. Työnjohtajan kanssa katselmus kohteessa, pohjakartan laatiminen: merkitään pistorasiat, materiaalit jne

5. Työn toteutus

6. Loppusiivous

Kuvagalleria


Kuvagalleria