Lämpökuvaukset

Lämpökuvaukset

Uutta palvelua ja ihan viimeisen päälle ajankohtaista

 LÄMPÖKAMERAKUVAUKSET JA RAPORTIT

Nyt on aika tarkastaa lämpöeristystä ja energiatehokkuutta. Lämpökameralla saatava tieto maksaa usein nopeana säästönä itsensä takaisin ja vähentää kustannuksia jatkossa ongelmakohtien korjaamisen jälkeen. 

Marraskuun - huhtikuun välisellä ajalla on ainakin 10 asteen lämpötilaerot verrattuna ulko- ja sisälämpötiloja. 

Rakenteita rikkomatta saadaan kuvattua ja raportoitua mahdollisia vuotokohtia tai kylmäsiltoja rakenteissa.Veden haihtuminen vaatii energiaa, joten kostean materiaalin pinta näkyy lämpökameralla viileämpänä, kuin vastaava materiaali kuivana samassa tilassa.

Lämpökameralla on mahdollista selvittää myös teknisten järjestelmien ongelmakohtia veden kierrossa tai ilman liikkeissä.

Hinta:Turun alueella kohdekäynti ja kuvaus sekä raportin teko kuvamaterialista 310€ sis 24 % alv. 

Raportti on selvitys kuvauksen perusteella.Lisäselvitys mahdollisen ongelmakohdan rakenteen purkamisesta, korjaussuunnitelma ja korjaamisesta sovitaan erikseen. 

Lisäselvityksistä annamme tarjouksen kokonaisuudesta.

Kuvaukset ja raportit huolehtii yhteistyökumppanimme Insinööritoimisto Kampa Oy

Meiltä tietysti sitten korjaukset https://www.remonttiunelmii.fi

#julkisivukuntoon #terassiunelmii #remonttiunelmii #julkisivu #julkisivuremontti #lämpökamerakuvaus #lämpökamera #lämpökuvaus #energiatalous #hukkalämpö #hukkalämpöä #lämpövuoto #lämpövuodotminimiin #lisäeristysremontti #lisäeristys #uudetikkunat #eristys #turku #lieto #kaarina #paimio #sauvo #piikkiö #raisio #naantali #masku #rusko #nousiainen #aura #pöytyä